Termeni și condiții 

Termeni generali
Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statutului român. Fără permisiunea Editurii Via nu poate fi reprodus, parțial sau integral, nici un material conținut în acest site. Întregul conținut al acestui site (texte, imagini, grafică, simboluri, scripturi și orice alte date) este proprietatea Editurii Via, protejată de lege și de convențiile internaționale privind protecția drepturilor de autor. Toate drepturile sunt rezervate.
Editura Via nu e responsabilă pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite pentru comunicare. Editura nu poate fi ținută drept responsabilă pentru eventualele daune aduse echipamentului vizitatorilor, în urma afișării sau descărcării oricărui tip de informație de pe site.
Editura Via nu este responsabilă pentru eventuala legare a siteului său cu site-uri neagreate, nici pentru informațiile ce pot figura pe aceste site-uri. Pentru a lega site-ul Editurii Via cu alte site-uri este necesar acordul nostru.
Editura poate sa nu onoreze o comandă, cu înștiințarea prealabilă a clientului, dacă respectiva carte a fost epuizată.
Termeni de confidențialitate
Informațiile personale comunicate nouă rămân confidențiale. Editura nu va ceda sau vinde aceste date. Totuși, securitatea transferului de date prin Internet nu este absolută, iar Editura Via nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenționată a unor astfel de date. Vizitând site-ul nostru, sunteți de accord cu prevederile cuprinse în acest document.